Puppy’s zijn er niet vanzelf..Een visie hebben is belangrijk , wat verwacht je ? Wat vind je belangrijk. Een pup is al in de ontwikkeling vanaf je idee waarom en hoe je het op de wereld zet .

Het mooiste is om zo dicht mogelijk bij de oorsprong te komen waar ze voor gefokt zijn .. waar is het begonnen met het ras "Rhodesian Ridgeback " 

Er zijn menigte fokkers mij voor gegaan tien tallen jaren geleden , ik heb mijn passie daardoor ontwikkeld om veel erover te lezen o.a. in mijn eigen bloedlijn. 
waar is het allemaal begonnen bij mijn lieverds? 

Rosy Brook-Risse verwierf haar eerste Ridgeback in Afrika in het toenmalige Rhodesië in 1949. Zij werd een legende in de Ridgeback wereld . Haar kennel "Johokwe" heeft veel betekend over heel de wereld .

Veel belangrijke honden zijn voortgekomen uit deze kennel en is tegenwoordig in veel stambomen over de hele wereld aanwezig . 
Rosy Brook-Risse ontving voor haar verdiensten , naast vele onderscheidingen, de "Baron von Gingis Medal" , uitgereikt door de vereniging voor Duitse honden in 2008 . Haar overlijden op 16 november 2009 op de leeftijd van 93 jaar verliest dan ook het ras Rhodesian Ridgeback een dierbare vriend , een grote supporter en expert van het ras, maar ook een integer persoon die nederig van karakter is en tegelijke tijd vrijgevig en die een rolmodel voor vele is. 

Johokwe Kofie en That's Why She is Wia-Yaguma is waar mijn bloedlijn is begonnen en vanuit daar is zowel de bloedlijn als pure liefde en passie voor de Ridgeback ontstaan . 

Een nestje plannen moet aan alle aspecten voldoen , zowel gezondheid en karakter staan hoog in onze lijst .Het stukje stamboom moet aansluiten op elkaar. Een puzzel die voldoening geeft wanneer het af is ,en de stukjes je een beeld laten zien waar je hart sneller van gaat kloppen . In de hoop dat moeder "Nature" ons "een pootje" helpt .

wanneer de puppy's geboren zijn ,

zorgen wij 24 uur voor moeder en kinderen. Een schoon verblijf en het beste voer. Dat is van essentieel  belang om de pups gezond te laten groeien , Daarbij mag moeder niet vergeten worden sterker nog zij moet van hele goede zorg voorzien zijn. Kwaliteit voer en veel liefde zodat zij goed voor haar kinderen kan zorgen . De opvoeding geeft moeder hond gedurende de 8 weken maar wij geven haar versterking vanaf 4 weken zodat ze wennen aan huiselijke geluiden en handjes die graag aaien en knuffelen. 
karakters zullen wij ontdekken en zorgen dat ze daarin bij de juiste "for ever-home" komen zodat ook daar het puzzelstukje kompleet komt .

Begeleiding stopt bij ons niet na 8 weken maar u tekent een "for life"contract . Het is voor ons belangrijk dat we op de hoogte gehouden worden van elke vorm van twijfel . Er zijn meer wegen die naar Rome leiden maar er is maar 1 weg naar huis, oftewel maak het voor jezelf niet moeilijk en hou je vast aan je Roots! 

Wat wij verwachten van onze 4everHome's is het voortzetten van onze liefde en zorg en de gezondheid.

Dezelfde visie op gezondheid behouden zoals die wij vanuit ons fokbeleid je meegeven .