helaas geen goed nieuws Zahra is niet dragend geworden, We zullen haar gezondheid in acht moeten nemen en afwachten wanneer we de dekking kunnen herhalen 

Malik & Zahra 09-09-2021

Op 9 september was het zo ver , lang naar uitgekeken en wanneer het dan zover is gaat ons hart sneller kloppen .

s'nachts om 02.00 springen we de auto in om optijd in Duitsland aan te komen . Een prachtige dekking met een mooi natuurlijk spel van beide dieren was de kers op de taart. 

Dit worden nog zware dagen om af te tellen voor de ego op 7 oktober!

 

Puppyplanning 2021 

Er komen weer spannende tijden aan !

Rond Augustus/September verwachten wij Zahra weer te kunnen laten dekken , Na een goede speurtocht kwamen we de prachtige reu "Malik" tegen en opslag verliefd op deze knappe man . Wanneer dan blijkt dat ook echt alle puntjes op de I komen staan maakt ons hart een sprongetje! Met grote dank aan Sabine Mull voor het vertrouwen in ons , we gaan er een mooie tijd van maken! 

Nieuws 14 mei 2020

In de nacht van 13/14 mei zijn de puppy's geboren , 4 reuen en 4 teven .

Te lief en te mooi! Zahra en de pups maken het erg goed .Zahra voelt zich een echte moeder.

Nieuws 9 April 2020

Wij kunnen ons geluk niet op!! Ponto & Zahra worden rond 14 mei Pappa & Mamma 💕

7 maart de week van "het begin

Na de eerste dag van de loopsheid zijn we gaan tellen en hebben Zahra haar progestron laten meten,bij dag 11 was haar progetron nog 0.2 maar dat veranderde na dag 14  naar 2.0 en mochten we dag 16 terug komen......Spannend!!..en jawel Zahra was zo ver!!

De mooiste momenten die je mee mag maken is wanneer je teefje en haar aanstaande ook echt een mooie klik hebben samen. Dat de wandelingen dit zichtbaar lieten zien dat deze twee dikke maatjes zijn kwam ook zo mooi in beeld bij de dekking. Prachtig hoe Ponto zijn Zahra het hof maakte en zij zo lief voor hem was. Een mooie dekking... nu in spanning afwachten..

2 November "dream'litter" Ponto & Zahra 🎬

Het "dream-litter" ponto & Zahra alvast voorgesteld  in 📽"the making off"📽 April 2020 coming soon!🎬 keep a eye on the news!✔