Klik op afbeelding voor vergroting. Meer informatie over Ponto: link onderaan de pagina

Puppyplanning April 2020

Het is zover!!! Na veel kennis vergaren en uitzoekwerk, mogen we ons voorbereiden op kleine wondertjes van ons meisje! 

Om dit te kunnen realiseren hebben wij ons tot het uiterste ingezet om voor dit prachtige ras gezonde en blije pupjes te mogen fokken. Want we vinden  gezondheid en karakter het allerbelangrijkste. Dit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij hebben Zahra laten onderzoeken op HD/ED en op haar gezondheid om de voorkomende ziektes uit te sluiten. Dit is gedaan door middel van röntgenfoto’s en bloedonderzoek.

We nemen ook actief deel aan shows. Daar worden honden op uiterlijk en karakter gekeurd door buitenlandse of Nederlandse keurmeesters. Hierdoor hebben wij inmiddels een goed beeld van Zahra haar ins- en outs. En wat zijn wij enorm trots op ons meisje! Wij vonden haar natuurlijk al een mooie verschijning, maar op shows heeft zij meerdere keren harten van keurmeesters gestolen. Met haar zachte karakter en haar aparte verschijning trok ze de aandacht zoals ze dat thuis ook doet! Zahra is een echt meisje meisje, Ze wil graag bij ons zijn, lekker knuffelen en heeft vaak die "hoe kan ik daar nou nee opzeggen”-blik. En ze heeft ook het bijzonder intelligente karaktertje van een Ridgeback.

Dat wij al langer een oogje hadden op deze man is niet zo gek. Zijn ontzettende lieve uitstraling en prachtige looks trokken ons steeds weer aan. We hebben genetica, uiterlijk, karakter en gezondheidstesten van de honden naast elkaar gelegd zodat we zeker wisten dat hij de juiste reu is voor onze kleine meid. Want de juiste match heb je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken om de goede aanvulling te krijgen en mooie en lieve honden te kunnen fokken.

Wanneer je dan je stoute schoenen aantrekt en vraagt of de baasjes en hij zin hebben voor een wandeling, dan komen dromen helemaal uit! Wat een geweldig stel! Zahra & Ponto, ze vonden elkaar zó leuk, echt vriendjes vanaf de eerste minuut! En nu? Nu zijn wij zo trots en smoorverliefd op deze man! Niet alleen op zijn prachtige bouw, wat bij Zahra echt zou aanvullen, maar ook zijn hele lieve karakter! Wij geloven in deze combinatie en denken dat zij straks prachtige pupjes gaan krijgen waar we mensen zeker heel blij mee mogen maken. Vol trots kondigen we deze combinatie dan ook aan en hopen wij met dit "dream litter” een prachtige tijd te mogen beleven.

In het nieuwsoverzicht kunt u onze avonturen met dit lieve stel volgen!!